De Flessenpost: Strandpaviljoen Noorderlicht in Bergen aan Zee geopend

Lees hier het hele bericht

Strandpaviljoen Noorderlicht in Bergen aan Zee geopend

Vrijdag 1 juni Jl was de opening van het nieuwe paviljoen Noorderlicht, op 700 heerlijke meters vanaf de noordafgang in Bergen aan Zee. Het team heet je van harte welkom, spoel aan en enjoy! De koks bereiden de heerlijkste bits&bites. Veel healthy food, zoveel mogelijk biologisch, veel vega en vegan. Bottomline: geen troep, altijd bijzonder, met oog voor de lifecycle en vernieuwend. Dat geldt ook voor de dranken: goede wijnen, heerlijke bieren en hele lekkere soda’s, smoothies en vruchtensappen.

Wil je echt de ultieme rust opzoeken en toch genieten van onze heerlijke kaart? 

Bestel dan de Noorderlicht picknickmand. De mand is rijkelijk gevuld met lekkere hapjes voor twee personen, eventueel inclusief een fles heerlijke wijn. Haal de picknickmand bij ons op, loop de rust tegemoet, zak in het zand en geniet van een romantisch diner voor twee bij zonsondergang. Bel ons een paar uur van tevoren of stuur een mail naar info@nlbergen.nl en kom langs, zodat we jouw picknick tot een ultieme belevenis kunnen maken. Kijk hier voor meer informatie.

Strand YogaErvaar elk weekend in- en ontspanning op het fijne zandstrand van Bergen aan Zee.Deze zomer, van juni tot en met  september, geeft hatha yogadocente Jetty Stammes  ieder weekend  strandyoga bij Noorderlicht. We verzamelen daar op zondagochtend om  10.30 uur.Om 10.30 uur verzamelen we op het paviljoen. Daarvandaan lopen we naar een stil stukje strand aan de duinrand.Neem een (hand)doek mee en een flesje water, een  yogamat is niet nodig.De yoga van Jetty is rustig, ontspannend en toegankelijk voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.Aandacht wordt besteed aan adem, lichaamsoefeningen, statisch en dynamisch, en meditatie.Meer info?Bel Jetty op 06 5511 3494info@yogabergen.nlwww.yogabergen.nl